Adela spune – Adela Dan – carte

Pana sa se porneasca la drum renii lui Mos Craciun si sa umple orasul de iubire si norisori pufosi, s-a pornit la colindat chiar Grinch care arunca pe masa adevarul verde-n fata despre dragoste si relatia de cuplu. Prima carte a seriei „Adela spune” va fi lansata in Bucuresti vineri, 12 decembrie, la ora 16, la libraria Bastilia din strada Romana nr. 5, va fi prezentata de invitatii speciali Andreea Esca si Ovidiu Eftimie ( Times New Roman) si se va bucura de prezenta mai multor vedete, prieteni ai autoarei, precum Andreea Musat ( Amna), Zoli Toth, Nicolai Tand, Andrei Leonte, Vladimir Draghia.

Cartea, construita ca un show de stand-up comedy de aproape 200 de pagini, te tine nu cu sufletul la gura, ci cu gura pana la urechi de la prima pagina pana la ultima. Ce vor barbatii, cum sunt ei, de ce ne atrag, dar nu ne inteleg si alte probleme existentiale fara de care am putea trai foarte bine, dar nu am putea rade cu atata pofta. Cand te opresti, insa, din ras, poti vedea clar analiza fina, taioasa si nemiloasa a relatiei de cuplu, a tuturor prejudecatilor si problemelor cu care vine la pachet dragostea.

Autorul, Adela Dan ( adelaspune.ro), are in spate o cariera de aproape 15 ani in publicitate, din care 11 la Mccann Erickson si a pus umarul la constructia multor branduri, lucrand pentru clienti precum Rom, Dedeman, Nestle, Coca-Cola (  Dorna, Poiana Negri), Nutline.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.