AISA – Spune Daca Te Doare – VIDEOCLIP

 

AISA – Spune Daca Te Doare

AISA – Spune Daca Te Doare

AISA lanseaza azi cel mai nou single al sau “Spune Daca Te Doare”, impreuna cu videoclipul piesei, in regia lui Anthony Icuagu.

Piesa, compusa de Dorian Oswin in studioul Mango Records, vorbeste despre viata, dragoste si relatiile care ajung in acel „point of no return”, in care iti ramane doar sa realizezi unde ai gresit si sa-ti asumi consecintele, dar si despre taria si mandria care trebuie sa insoteasca fiecare pas pe care il faci.

AISA, pe numele ei adevarat Aida Sotea, s-a lansat in 2006 cu hitul „4 The 1st Time”, alaturi de Dj Andi. In 2007 a colaborat cu Adrian Eftimie pentru piesele „No Side Effect” si „Desire”. A urmat hitul „I Feel Alright” in 2008, iar din 2009 lanseaza colaborarea Dj Yaang & Aisa, cu hituri precum „Ready To Go (Boom)” sau „Bunny”. Au urmat piesele solo „Sweet Embrace”, „Sha La Love” si „Razboy”, ultima fiind o colaborare cu Sonny Flame.

“Sunt foarte incantata de noua mea piesa pentru ca are un mesaj puternic, e dinamica iar versurile sunt in limba roamana. << Spune Daca Te Doare>> reprezinta single-ul perfect pentru mine in acest moment, la care am lucrat alaturi echipa Mango Records. Videoclipul piesei, semnat de Anthony Icuagu, are o poveste simpla, dar reala, prin care cu totii trecem mai devreme sau mai tarziu.” ne-a spus AISA.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.