Alexandra Ungureanu se lupta cu Andra si Loredana

Alexandra Ungureanu

Apreciata si recunoscuta pentru timbrul sau specific si unic in peisajul muzicii romanesti, Alexandra Ungureanu este nominalizata la prima editie a premiilor On Air Music Awards, la categoria “Cea mai buna voce feminina”.
Cu o competitie pe masura, din care fac parte voci de referinta din industria muzicala romaneasca, precum Loredana, Andra, Paula Seling si Antonia, cantareata se pregateste pentru o lupta sustinuta, care nu poate decat sa onoreze cariera unui artist.

“Sunt bucuroasa si onorata sa ma numar printre nominalizatele la aceasta categorie. M-am bucurat foarte mult cand am primit vestea de la Zoli, cu atat mai mult cu cat el este unul dintre oamenii care au ajutat, cumva, la nasterea carierei mele muzicale. In egala masura, ma stimuleaza o asemenea competitie. Fiecare dintre vocile nominalizate la aceasta categorie este o valoare in sine. M-am amuzat, insa, un pic, vazandu-ma luptand pentru acelasi trofeu cu Loredana, pe care o ascult, evident, de cand eram mica si pentru care am o admiratie enorma. Imi place, insa, sa privesc aceasta ecuatie cu umor: doua onestence, o singura iubire, muzica. Pana la urma, muzica ramane intotdeauna marea miza a fiecarui
artist adevarat”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Prima editie a galei On Air Awards, organizata la initiativa lui Zoli Toth, unul dintre fondatorii trupei Sistem, alaturi de compania Star Management, va avea loc pe data de 15 aprilie, cu incepere de la ora 19:00, la Teatrul National din Bucuresti. Jurizarea în cadrul evenimentului se va face de catre 30 de profesioniti din show business-ul românesc: reprezentanti ai caselor de productie, posturi radio, televiziuni muzicale, jurnalisti de specialitate, organizatori de concerte
si festivaluri, regizori si muzicieni. Jurizarea se va desfasura atât la modul general, cât si pe comisii de specialitate. Centralizarea voturilor va fi facuta de Deloitte România, aceeasi firma care auditeaza si Premiile Grammy.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.