Alina Eremia a filmat un nou clip!

Alina Eremia a filmat weekendul trecut un nou videoclip, pentru single-ul “Cum se face”, o piesa antrenanta, cu un mesaj puternic.

 

Filmarile, in regia lui iRonic, au avut loc la Palatul Ghica de la Caciulati si au durat aproape 24 de ore. “Mi-a placut faptul ca s-a lucrat cu placere si buna dispozitie, ceea ce ne-a ajutat foarte mult sa rezistam atatea ore. IRonic, regizorul clipului, a avut grija sa surprinda cele mai interesante detalii”, a spus Alina.

 

Alina a purtat patru tinute Pas de Tout by Madalina Dorobantu, machiajul a fost asigurat de Corina Hera, iar coafurile de Luciana Dorobat. Fanii artistei pot vedea in clip si o coregrafie spectaculoasa: “Un lucru pe care mi-am dorit sa-l introduc in videoclip a fost un moment de coregrafie, si cine putea sa gandeasca un dans sensual reusit daca nu Bogdan Boanta? Am lucrat excelent impreuna!”, a mai adaugat tanara.

 

Pana la lansarea videoclipului, care va avea loc pe 5 mai, puteti urmari aici cateva secvente din videoclipul Alina Eremia – “Cum se face”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.