Anca Lungu a nascut mai devreme decât se aştepta

Anca Lungu - fetita nastere mama - patut bebe

Vedeta Antenei 1, Anca Lungu, s-a întâlnit cu fetiţa ei, Natalia- Adriana, mai devreme decât se aştepta Zi plină de emoţii pentru Anca Lungu, prezentatoarea Observatoului de week-end de la ora 19.00 şi jurata de la “Junior Chef”. Mai devreme decât se aştepta, la sfatul medicului, Anca, Printesa Polonic, a născut-o astăzi după-amiază, prin cezariană, pe Natalia –Adriana. “Prinţesa Linguriţă”, aşa cum o alintau părinţii pe micuţă, are deja

camera pregătită, precum şi o mulţime de hainuţe în garderobă.

Vizibil emoţionat, Ştefan, soţul prezentatoarei Observatorului, a povestit că naşterea a decurs foarte bine, că s-a desfăşurat rapid şi că nici unul dintre ei nu a dormit azi – noapte, de când au aflat va vor deveni părinţi mai devreme: “Sunt bine amândouă, mi s-au îmnuiat genunchii, abia pot să vorbesc. Natalia e un copil dorit, pe care l-am aşteptat mult. Mă bucur că s-a întâmplat ca ea să se nască în luma mai, la fel ca nunta noastră de anul trecut. <Prinţesa lingurită> e foarte foarte mică, are 1,9 kg. Am reuşit să-I anunţ pe bunici de vestea cea mare, dar încă nu am reuşit să o văd pe Anca, acum mă duc să o iau în braţe. N-am cuvinte să spun ce simt, e un sentiment unic. Micuţa e un copil frumos şi vesel, şi plânge, ceea ce e foarte bine”.

De la ora 19.00, la principalul jurnal de ştiri al Antenei 1, Observator, telespectatorii pot afla mai multe detalii despre naşterea micuţei Natalia- Adriana. Iar luni, de la ora 20.30, telespectatorii o pot urmări pe proaspata mămică în marea finală “Junior Chef” ce va fi difuzată de la 20:30, la Antena 1.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.