Andreea Raicu i-a transformat Valentinei visul in realitate

dorinta 2Andreea Raicu i-a indeplinit dorinta Valentinei Plesciuc prin intermediul campaniei „Pune-ti o dorinţă!”, de la Prima TV.

Valentina este eleva in clasa a XII-a la Liceul Petru Rares din Suceava si isi doreste sa urmeze Facultatea de Drept in Germania, chiar daca stie ca n-o sa poata profesa niciodata in Romania.

Valentina a intrat pe http://dorinte.primatv.ro/ , i-a lasat Andreei  mesajul si cererea ei a fost aleasa.

“Uneori e atat de simplu sa facem pe cineva fericit indeplinindu-i o dorinta, de aceea ma bucur ca am fost invatata de mica sa ma gandesc la lucrurile pe care si le doresc si ceilalti. Asa ca, m-a bucurat aceasta campanie, faptul ca fac parte din ea si putem face oameni fericiti. Dorinta Valentinei a fost sa o ajut sa-si alega rochia pentru balul de absolvire. Mi-am dorit sa fac mai mult pentru ea, asa ca am petrecut intreaga zi impreuna. Am mers la showroom-ul PNK si nu intr-un magazin, atfel incat ea sa se simta confortabil si sa probeze cat mai multe tinute. In plus, am considerat ca ar bucura-o si sfaturile specialistilor in machiaj si hair cu care lucrez, Miki Puran si Razvan Dobrescu, iar rezultatul final a fost exact asa cum ne-am dorit”, spune Andreea Raicu.

“ Ziua petrecuta alaturi de Andreea a fost un vis frumos. Sunt fericita ca am avut aceasta initiativa si mi-am inregistrat dorinta pe site-ul Prima. Mereu am considerat balul de absolvire al liceului, un eveniment unic, iar tinuta trebuia sa fie pe masura importantei. Am fost extrem de fericita cand am aflat ca Andreea ma va consilia in alegerea tinutei. Pe Andreea o admir dintotdeauna pentru eleganta tinutelor sale si bunul gust de care da mereu dovada”, marturiseste entuziasmata Valentina.

Nu ratati povestea Valentinei, duminica, 9 iunie, de la ora 17:50, la Prima TV. Campania continua! “Pune-ti o dorinta!” si visul tau poate deveni realitate!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.