Andrei Leonte, AMI şi trupa Heaven concurează pentru TVR 1

hi-Q si Alina EremiaMembrii Hi-Q iau în primire titicarul, iar Emil Mitrache vrea concurs de miss pe plajă, marţi după-amiază, la TVR 1 şi TVR 2

Turiştii aflaţi la Mamaia în această perioadă au parte de o surpriză foarte plăcută: pentru a strânge LIKE-uri pe pagina de Facebook Vara pe val, Dana Nălbaru devine şofer pe… titicar! Colegul ei Florin nu se lasă mai prejos şi îşi ia în primire rolul de vatman, împărţind bilete turiştilor care aleg o plimbare cu îndrăgitul trenuleţ. Deznodământul este, însă, unul cu totul neaşteptat, Florin fiind nevoit să scoată banii de bilete… din propriul buzunar. Vom afla cum s-a descurcat simpaticul artist în ediţia Vara pe val de marţi, la ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Şi tot atunci vedem şi cel mai muncit vot obţinut pentru echipa „delfinilor” de Adelin Petrişor: jurnalistul i-a oferit unei turiste pasionate de paraşutism posibilitatea de a sări de la înălţimea de 3100 de metri!

Seara, plaja Tan-Tan va avea, cu siguranţă, proprietăţi… magnetice! De la ora 22.00, Andrei Leonte, finalist la selecţia naţională Eurovision de anul acesta, face o mărturisire care va da fiori fetelor: „ Te iubesc cât 2”. AMI, artista cu milioane de vizualizări pe YouTube, vine pentru a doua oară să susţină echipa TVR 1, iar fetele de la trupa Heaven aduc la Vara pe val „Good Times”, videoclipul lor lansat chiar în această vară.

În această dimineaţă, frumoasa Alina Eremia s-a numărat printre susţinătorii echipei „delfinilor”. Iat-o aici cu cel mai recent hit al său, „Tu eşti vara mea”, interpretat la Vara pe val.

Echipa TVR 2 mizează în continuare pe vânzările de la bar, capitol la care a stat mai bine decât contracandidaţii de la TVR 1, la sfârşitul săptămânii trecute. Pentru a-şi întări acest atu, Emil Mitrache vine cu propunerea organizării unui concurs de miss pe plajă. În ediţia Vara pe val de la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 află cum va fi făcută selecţia şi care va fi premiul câştigătoarei.

Seara de marţi la TVR 2 aduce telespectatorilor cântec, joc şi voie bună. De la ora 23.00, Adrian Enache este gazda serii de folclor, care aduce la Vara pe val muzică populară interpretată de artişti din mai multe zone ale ţării: Gheorghiţa Nicolae vine cu cântecul oltenilor din Romanaţi, Ion Dragan reprezintă zona Gorjului, Mihaela Nechita aduce folclor moldovenesc, iar Elena Ionescu Cojocaru încântă localnicii cu muzica Dobrogei. Acestora li se alătură Ansamblul Muntenia, pentru ca plaja Palm Beach să rămână încinsă… şi peste noapte.

Pentru că Renée Santana s-a întors în însoritul Mexic la sfârşitul săptămânii trecute, cei care vor să o revadă pot urmări aici ultima piesă pe care ea a interpretat-o la Vara pe val, „Baby”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.