Betty Stroe are o mare surpriză pentru fani

După o pauză destul de lungă, Betty Stroe are o mare surpriză pentru fani. Artista revine în forță pe piața muzicală cu videoclipul „Culori”, abordând un nou sound și un nou look, mai sexy și mai îndrăzneț ca oricând.

Fiind fascinată de frumusețea țării noastre, cântăreața a filmat clipul „Culori” în vacanțele pe care le-a petrecut în România, în locații precum Timișoara, Cetatea Făgărașului sau Transfăgărășan. Videoclipul debordează de romantism și redă peisaje tomnatice de basm, în care artista cântă despre o frumoasă poveste de dragoste și de viață. La filmări, Betty Stroe și echipa sa au beneficiat de ajutorul salvamontiștilor din Făgăraș, responsabili de cadrele în care apare elicopterul.
Pe lângă noul sound actual al piesei „Culori”, Betty va face furori și cu un nou look. Artista s-a făcut blondă și a adoptat și un nou stil vestimentar ce îi pune în evidență silueta fără cusur.
Betty și-a inceput cariera muzicală la vârsta de 4 ani la Palatul Național al Copiilor, unde în scurt timp a devenit solista Grupului “Allegretto”. A fost componenta principală a Ansamblului “Românașul”, însă a intrat în atenția publicului din România în 2001, când a devenit solista trupei Etnic, unde a dat viață unor piese precum “Sunt o fată frumușică”, “Zorilor”, “Venin” sau “Blestem”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.