Concertul Vunk din 10 mai de la Promenada Mall este sold out!

Vunk Concert

Trupa Vunk va sustine sambata, pe 10 mai, un super concert in gradina Promenada Mall, iar Cornel Ilie spune ca spectatorii vor asculta hiturile trupei intr-o orchestratie care le va arata o cu totul alta fata, cu care publicul nu se va mai intalni niciodata.

Spectacolul, numit “Autoportrete”, este primul concert acustic din cariera trupei Vunk. Pe o scena 360 grade, cu ajutorul careia spectatorii pot vedea show-ul din orice punct, aplasata deasupra Bucurestiului, in mijlocul gradinii Promenada Mall, cu un cvartet dirijat de compozitorul George Natsis (a dirijat si orchestra lui Steve Vai si face parte din echipa Vocea Romaniei), cu Chuck Hubbard – singurul interpret de banjo din Romania, dar si cu participarea la pian a lui Bobby Stoica, “Autoportrete” va fi unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le-a sustinut vreodata Vunk.

Printre piesele care sunt total reorchestrate pentru acest eveniment se afla “1000”, “Pleaca”, “Asa si” sau “Vreau o tara ca afara”. Desigur, nu vor lipsi duetele cu care trupa surprinde de fiecare data, dar si invitati speciali.

Autorportrete” este deja sold out, o traditie deja pentru show-urile Vunk. Show-ul va spune povestile personale ale baietilor din trupa, dar si povestile mai putin cunoscute ale fiecarei piese din playlist.

Mai mult decat atat, incepand de azi, Vunk arata o parte din culisele muncii sale intr-o expozitie speciala, care va putea fi vizitata in Promenada Mall.

Expozitia “I like VUNK” semnata de Petru Ivu, fotograful oficial al trupei,  surprinde in 25 de cadre activitatea formatiei din ultimii ani, prezinta cateva portrete de colectie ale membrilor, dar si fotografii de culise din turnee.

Pina la sfirsitul saptamanii, fanii Vunk care viziteaza expozitia sunt invitati la un concurs care are drept premiu o intalnire cu trupa dupa concertul de pe 10 mai.

Pentru a intra, la propriu, in culisele trupei, fanii trebuie sa-si faca un selfie cu fotografia lor preferata din expozitie, sa o posteze pe Facebook si sa tag-uiasca pagina oficiala a trupei. Castigatorul invitatiei la concert si al intalni cu trupa in backstage va fi anuntat vineri seara.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.