Corina Caragea a condus pe cel mai spectaculos drum de pe Coasta Amalfitana

Vacanta Corina CarageaCorina Caragea, prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport, a petrecut o vacanta de vis in Italia si a fost extrem de impresionata de plajele din Sardinia si orasele de pe Coasta Amalfitana.

Corina si-a dedicat mare parte din timp drumetiilor. Aceasta a parcurs de la un cap la altul orasele de pe Coasta Amalfitana, un loc unde muntele intalneste marea, iar cladirile impreuna cu strazile sunt construite incepand cu cel mai apropiat nivel de mare. Orasele Positano, Sorrento, Ravello, Amalfi, Salerni sunt toate cocotate pe cate o rapa si se disting prin casele vechi, colorate si drumurile serpuitoare cu stradute inguste. “Desi vizitate de atatia si atatia turisti, localitatile vechi de mii de ani nu si-au pierdut deloc din farmec si personalitate”, povesteste Corina.

Prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport a fost atat de cucerita de peisaje incat oboseala si caldura nu au fost un impediment sa conduca pe cel mai spectaculos drum inclus de National Geographic intre cele pe care trebuie neaparat sa fie parcurse in viata.

Sardinia a fost a doua destinatie a Corinei care a fost fermecata de tarmurile insorite si de plajele albe, cu nisip fin, intrerupte de mici golfuri, cu apa ca de cristal. Insula Smeralda aflata chiar in mijlocul Marii Mediterane i s-a parut un colt de rai. “Coasta Smeralda m-a cucerit cu plajele uimitoare, cu golfurile, cu apa in culori ireale”, spune Corina.

Pasiunea Corinei pentru mancarea italiana nu a fost nici aici uitata, iar ingheta si celebra bautura de casa, limoncello, nu au lipsit din meniul prezentatoarei Pro TV.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.