Cosmin Natanticu bătut de colegi, cu bastoane de cauciuc

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_180414_SRC_0223Actorii de la Serviciul Român de Comedie şi-au luat prea în serios rolul de jandarmi şi, mai în glumă mai în serios, au făcut abuz de lovituri de bastoane pe spinarea colegilor. Astăzi, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Happy show”, telespectatorii Antenei 1 pot vedea acest episod intitulat “Şcoala de jandarmi şi bune maniere”.

Cel mai oropsit dintre agenţii- jandarmi a fost actorul Cosmin Natanticu, al cărui rol îl solicita să poarte o uniformă roz. “Cred că nu mă suportau aşa îmbrăcat cum eram, de-asta îmi tot trageau bastoane. Adevărul e, aşa cum o să vedeţi şi-n poze, că nu prea îmi statea bine în roz. Nu mă prindea deloc culoarea la ten”, comentează cu umor actorul.

De prins însă l-au prins la propriu aceeaşi colegi simpatici, care  au profitat de faptul că regizorul  momentului l-a rugat să poarte nişte cătuşe. “Băi, sunteţi nebuni, cine a şutit cheia de la cătuşele astea roz, cu blăniţă. Hai, vă rog, deo  oră stau încătuşat, am o urgenţă”. Într-un final, în hohotele de râs ale întregii echipe, Cosmin a fost eliberat: “M-a pedepsit producătorul emisiunii pentru că într­o zi de vineri  mie mi-a scăpat o înjurătură, eu eram pe veselie, mă hăhăiam când trebuia să fiu concentrat. Am promis să fiu cuminte şi m-au eliberat”, încheie “agentul” Serviciului Român de Comedie.

Ce alte trăsnăi vor mai face actorii  din Serviciul Roman de Comedie, telespectatorii vor vedea azi, de la ora 20.30, într- nouă ediţie “Happy show”, la Antena 1.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.