Crăciunul aduce ultimele tendințe în fashion și muzică la București Mall

Cu ocazia sărbătorilor, centrul comercial se umple de vedete, concerte și brazi decorați de designeri într-un mod original, în ton cu ultimele tendințe. Începând cu 5 decembrie și până aproape de finalul lunii decembrie, primul centru comercial

modern din România animă zilnic clienții cu ajutorul lui Moș Crăciun și al Christmas Girls, iar o Crăciuniță (MC Lala) și un DJ întregesc atmosfera festivă, accentuată de podoabele din turtă dulce, de bomboanele de brad și de mirosul de scorțișoară. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu un mix modern de colinde și se vor putea fotografia cu Moș Crăciun, care le va spune povești celor mici și celor mari și le va asculta dorințele. Mai mult, în fiecare weekend (între 12.00 și 14.00), juniorii vor avea la dispoziție ateliere de creație, în care pot realiza globuri și alte decorațiuni pentru împodobirea bradului de Crăciun. Cât despre adulți, Christmas Girls îi vor pune la curent cu ultimele noutăți legate de Marea Loterie și de Fidelicard. Tot în fiecare weekend din această perioadă, un cvartet și un cor de tenori vor susține concerte.

Pe 16 decembrie vine rândul creatorilor de modă să dea un nou look primului centru comercial modern din România. Nu vor face asta ca de obicei, „îmbrăcând” doamne și domnișoare, ci… brazi. Aceștia vor fi „în pas” cu moda exemplificând cele mai îndrăznețe și recente concepte de fashion, ce se regăsesc în colecțiile de sezon. Odată ce cei șase designeri au dat un look de sezon centrului comercial, vedetele li se vor alătura clienților București Mall. Tonul îl dau Sylvia și DJ Rynno, care vor urca pe scenă pe 14 decembrie, începând cu ora 15.30.

Pe 20 și 21 decembrie, de la ora 19.00, Emilia Musala, alături de două cântărețe, va încânta vizitatorii, iar, în Ajunul Crăciului, la aceeași oră, Ianna Novac și Bucharest Ladies Orchestra, formată din 26 de instrumentiste, vor susține un concert extraordinar la București Mall.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.