Cum e Duminica în familia lui Petre Roman?

Ramona Badescu_5637Politicianul, „bebeluşa” Oana şi Adrian Ştefan îşi aduc familiile la întâlnirea cu Ramona Bădescu de duminică, 27 octombrie, ora 16.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+

Cele trei familii care vin în această săptămână la întâlnirea duminicală cu Ramona Bădescu şi telespectatorii TVR 1 sunt cele ale Oanei Ioniţă, „bebeluşa-balerină”(alături de soţul ei, tenorul Florin Budnaru şi fetiţa lor Isabel), familia lui Petre Roman (Silvia Chifiriuc şi Petrus Roman), respectiv familia coregrafului Adrian Ştefan, al cărui fiu, Alex, îi calcă pe urme. Duminică, de la ora 16.00, Ramona Bădescu îşi aşteaptă telespectatorii la cea de-a treia ediţie a Duminicii în familie de la TVR 1, difuzată şi online, pe TVR+.

Pianistul Bogdan Ota este unul dintre românii care s-au remarcat peste hotare şi care se alătură „familiei” de la TVR 1 în această duminică. După ce a cunoscut succesul în Norvegia, pianistul s-a întors să îşi lanseze albumul „Day of Wrath” în România.

Cunoscutul matematician şi jurnalist de ştiinţă Alexandru Mironov se numără şi el printre invitaţii Ramonei Bădescu la Duminica în familie din 27 octombrie. Discuţia se derulează în jurul unui subiect incitant şi foarte „la modă” în zilele noastre: viaţa pe Marte şi viitoarea călătorie a primilor pamânteni – printre care şi 16 români, înscrişi în proiectul „Mars One” – spre planeta roşie.

Trupa Direcţia 5 aduce la Duminica în familie un nou videoclip, cel al piesei „Hello”, primul extras de pe noul album – „Zâmbetul face minuni”. Iar băieţii de la Vunk îi asigură pe cei care ratează ediţia din 27 octombrie a emisiunii că va fi… „Pierderea lor”.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, între care „Muzicoteca sentimentală”, care aduce telespectatorilor TVR 1 un moment „Remember Dan Spătaru”, şi nici calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, motiv de a ne aminti de fascinantul recital al lui Tom Jones de la „Cerbul de aur”. Momentele de dans cu trupa The Sky, coordonată de Adrian Ştefan, alternează cu scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special, precum şi poşta redacţiei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.