Curs Ultimate Pilates Cori Gramescu 24-25 Mai 2014

cori gramescu
ULTIMATE PILATES – 24 – 25 Mai 2014
In 2005, Cori a deschis primul studio de fitness, cu antrenamente special create pentru femei, Lady Fit Gym, un brand care a crescut la fel de repede ca si performantele ei sportive. Anul 2006 a marcat inceputul antrenamentelor lui Cori in Pilates, care au avut loc in Centrul Stott Pilates din Toronto. Cand a revenit in tara, Cori a fost primul antrenor roman care a promovat intens Pilates in mass media si, realizand limitarile fitness-ului de pe piata din Romania, ea a inceput sa-si dezvolte metodele personale de pilates avand la baza cerintele unei piete dinamice concentrate pe rezultate si siguranta. Pana in anul 2011, Cori a antrenat mai mult de 6500 de clienti si a devenit antrenorul personal a catorva celebritati locale, precum Raluca Lazarut, Roxana Ionescu, Mirela Boureanu- Vaida, Dana Rogoz, Laura Cosoi si Dragos Bucurenci.

Continutul workshop-ului

  • ANTRENAMENT POSTURAL
  • ANTRENAMENT PENTRU ECHILIBRU
  • BLOCURI DE EXERCITII
  • SIGURANTA
  • ADAPTABILITATE
  • PROGRESII
  • EFICIENTA
  • DIVERSITATE
  • RELAXARE
  • PROVOCARE
Mai multe detalii mai jos:
ULTIMATE PILATES – ce reprezinta?

Ultimate Pilates este o abordare noua, profund originala, a exercitiilor clasice de pilates, adaptata la caracteristicile pietei de fitness din Romania.  Metoda este dezvoltata de Cori Gramescu si vine sa incununeze activitatea ei in domeniul sportului pentru amatori si a orelor de antrenament in grup. Este o metoda extrem de sigura si eficienta, care se potriveste unei plaje imense de clienti. De la adolescenti pana la seniori si trecand prin toata plaja de cliente obisnuite ale salilor de sport, Ultimate Pilates va oferi o solutie pentru fiecare in parte.
Ultimate Pilates pastreaza elementele de siguranta si principiile de baza care stau la baza metodei clasice dezvoltata de Joseph Pilates si aduce concepte de ultima generatie in sportul pentru sanatate :

RESULT ORIENTED TRAINING ,
BAREFOOT TRAINING,
POSTURE & BALANCE TRAINING si
EXERCISE BLOCKS.

Intr-un secol in care conteaza viteza si eficienta, este vital sa inveti sa oferi exercitii corecte si sigure si mai ales sa oferi rezultate rapide pentru un numar cat mai lar de client in acelasi timp.

RESULT-ORIENTED TRAINING: Ultimate pilates este orientat catre rezultate. Pentru tine si clientii tai

Este important sa iti structurezi antrenamentele, conceptul de business si strategia de promovare gandindu-te la rezultate. Pentru tine, inseamna sa construiesti un business care sa iti aduca profit material si satisfactii personale. Costurile instruirii in Ultimate Pilates sunt adaptate nivelului pietei romanesti si permit realizarea profitului material in doar o luna de la absolvirea primului modul de antrenament. Pentru clientii tai, rezultatele inseamna antrenamente eficiente, sigure si pe care sa doreasca sa le urmeze in timp, care sa fie interesante si variate.
Conceptul de RESULT ORIENTED TRAINING  aduce la un numitor comun cele doua viziuni, reprezentand cheia dezvoltarii unui business sanatos in domeniul sportului pentru amatori .
Atunci cand le vorbesti clientilor tai despre RESULT ORIENTED TRAINING trebuie sa te asiguri ca le vei supraveghea corect antrenamentele si le vei concepe programe care au o progresie sanatoasa in timp. Ultimate Pilates raspunde nevoii clientilor tai si creeaza mobilul prin care afacerea ta progreseaza.
Cum?  ULTIMATE PILATES  este un antrenament accesibil unei plaje largi de clienti. Piata de sport in tara noastra este abia la inceput si clientii cauta programe accesibilie incepatorilor. Fata de anii 1990-2010, consumatorul de sport pentru amatori s-a educat, are acces la informatii de calitate si pretinde SERVICII DE CEA MAI INALTA CALITATE. De asemenea, noul context economic a adus tot mai des in discutie EFICIENTA IN BANI A SERVICIILOR. Pe scurt, clientul va calcula de fiecare data de ce e mai rentabil sa vina la un antrenament sau la altul. ARGUMENTUL in favoarea ULTIMATE PILATES  este chiar in nucleul sau de caracteristici de baza: SIGURANTA, ADAPTABILITATE, PROGRESIE, EFICIENTA, DIVERSITATE, RELAXARE SI PROVOCARE. Este mult mai eficient financiar decat un antrenament personal pentru client, avand rezultate similar sau chiar mai bune. Pentru instructor inseamna venituri mai mari pentru ca permite operarea clasei cu un numar mare de persoane, spre deosebire de orele clasice de Pilates. Totodata, insa, se poate reveni oricand la structura originala “one to thirtyfour” a claselor de grup de Pilates, intrucat totul se bazeaza pe blocuri de exercitii inteschimbabile.

Pret
850.00 RON

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.