Dana Rogoz va juca intr-un film cu Matt Damon

Blogul Danei Rogoz a implinit doi ani, iar momentul nu a trecut nemarcat. Special pentru utilizatorii ei, Dana a postat cu aceasta ocazie o fotografie impreuna cu Christoph Waltz, alaturi de care joaca in filmul The Zero Theoreme.

Dar suprizele pentru fanii ei nu s-au oprit aici, pentru ca Dana s-a pregatit minutios pentru aceasta aniversare: “Am adunat intr-un post 100 de tinute din ultimul an, puse in ordine cronologica. Puteti vedea cum a trecut anul peste mine: cum s-au schimbat anotimpurile, cum m-am schimbat eu, care au fost cele mai importante momente din viata mea, care au fost calatoriile anului. Jur ca pentru mine e un moment foarte emotionant”, a marturisit sincer Dana.

Pentru ca acesta a fost locul ales de ea in care a anuntat ca se va casatori, pentru ca aici au aparut pentru prima data pozele de la nunta ei sau din luna de miere, tot aici Dana a ales sa dezvaluie ca va juca in filmul The Zero Theoreme, regizat de Terry Gilliam, alaturi de nume rasunatoare precum Matt Damon si Christoph Waltz.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.