Dincolo de Cuvinte cu Smiley, Sore și Alex Velea

SMILEY SORE VELEA
8 mai 2014
20:00

Joi, 8 mai, ora 20.00, Teatrul de Vară Herăstrău

Smiley, Sore și Alex Velea concertează pe 8 mai, cu ocazia Zilei Europei, la Teatrul de Vară Herăstrău, începând cu ora 20.00. Cei mai în vogă artiști români vor descătușa energia fanilor în spațiul deschis al Teatrului de Vară Herăstrău, într-un show spectaculos, condimentat cu multe surprize.

Mai sunt 3 zile și câteva zeci de locuri disponibile, astfel încât fanii care nu și-au achiziționat încă bilete trebuie să se grăbească. Acestea se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, Stația de Metrou Unirii 1, online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro și în magazinele partenere. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Accesul publicului se face prin aleea de la Arcul de Triumf, începând cu ora 19.00. Copiii cu vârsta sub 5 ani au acces gratuit la eveniment, dacă sunt însoțiți de părinți, fără a beneficia, însă, de loc.

Trăiește viața „Dincolo de cuvinte”, împreună cu Smiley, Sore și Alex Velea. Bucură-te de ritm, energie, emoție și surprize în cel mai exploziv show al lunii mai – „Dincolo de cuvinte”! Joi, 8 mai, ora 20.00, Teatrul de Vară Herăstrău.

SMILEY SORE VELEA

SMILEY SORE VELEA

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.