Dorian se întoarce acasă, la Marea albastră

Dorian lansează piesa „Mare albastră”, o piesă cu un puternic mesaj personal, în care artistul vorbește despre locul în care s-a născut și a crescut – Constanța – loc care reprezintă pentru el un reper și o influență permanentă.

„Este o piesă foarte sinceră și personală. Vorbește despre locul unde m-am născut și am crescut, loc care mă influențează profund în tot ceea ce fac. Am scris ideea piesei, toamna, pe o vreme ploioasă în timp ce eram în metrou. Chiar dacă vorbește despre mare, eu nu o văd doar o piesă estivală, și chiar dacă îi este dedicată oricarui om care se regăsește în mesajul ei, eu am scris-o cu gândul la constănțeni”, a spus Dorian.

Imaginile care însoțesc melodia sunt filmate chiar de Dorian alături de prietenii săi în studiourile HaHaHa Production și în drumul său spre mare.
„În momentul în care melodia a fost gata, eram pe picior de plecare spre Constanța. Am luat o camera cu noi și am filmat tot drumul, de la studio până la mare. Acestea sunt niște imagini care pentru mine descriu cel mai bine starea acestei piese”, a adugat artistul.

„Mare albastră” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

Dorian este un artist care colaborează cu echipa HaHaHa Production, în calitate de cântăreț și songwriter. Artistul se regăsește pe ultimul album al lui Smiley „Acasă”, prin contribuția sa la piesa „Can I Get a…”. Acesta a colaborat, de asemenea, cu Jazzy Jo – „Mi-ai intrat în cap” sau Sore – „Bad Boy is Back”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.