Florian Ghimpu si-a dus fetita la Disneyland Paris

DSCF4510Prezentatorul emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite” i-a îndeplinit fetiţei sale o dorinţă mai veche

Florian Ghimpu, prezentatorul emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite”, de la Prima TV i-a îndeplinit fetiţei lui Sara Maria doriţa de a vedea Dineyland-ul.

“În această primăvară am reuşit să-i ofer fetiţei mele o excursie la Disneyland Paris”, a spus Florian.

Şi-au planificat vacanţa din timp, aşa ca toate detalii au fost puse la punct înainte de plecare. Un singur lucru avea să le dea peste cap planurile, dar pe care nu aveau cum sa-l controleze.

“Vremea a fost împotriva noastră, pentru că a plouat aproape tot timpul. Cu toate acestea am reuşit să ne adaptăm situaţiei şi să ne bucurăm de lumea minunată din parcul Disneyland. Sfătuiesc toţi părinţii să facă eforturi şi să le ofere copiilor lor această ocazie, de a se întâlni cu personajele preferate din desenele animate”, a mărturisit Florian.

Tatăl şi fiica au petrecut câteva zile de distracţie şi aventuri la Disneyland Paris, iar desparţirea de frumoasa lume de poveste a fost dificilă, mai ales pentru micuţa vedetei.

“Maria a fost atât de încântată, încât în ziua plecării a plâns. Dar, i-am promis, că dacă şi ea mă ajută şi strânge câte un bănuţ în fiecare zi, poate vom mai avea ocazia să ne întoarcem în minunata lume Disney”, a încheiat prezentatorul emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite”, de la Prima TV.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.