Florin Dobre: Barbatul in Rosu sau Man in Black?

Florin Dobre Spyder_resizeCelebrul designer, supranumit și “Bărbatul în roșu” a fost prezent la evenimentul ce a avut loc la sediul Freya Productions, pe malul lacului Străuleşti. Expoziţia de fotografie a găzduit unele din cele mai importante lucrări ale fotografilor Marius Bărăgan, Ionuț Staicu şi Vali Bărbulescu.
Chiar dacă pentru o seară, Florin Dobre nu a mai fost ,,Bărbatul în roşu”, acesta a atras toate privirile cu look-ul său rock neconvenţional. Alături de el, la evenimentul organizat de Freya Productions şi-au făcut apariţia şi alţi designeri români importanţi precum: Iris Şerban si Dorin Negrău.
Creațiile lui Florin Dobre sunt adresate tinerilor nonconformiști, susținători ai culturii underground, avangardiști și excentrici. La începutul carierei, designerul s-a inspirat din colecţiile celor mai mari designer ai lumii: Thierry Mugler, Jean-Paul Gaultier, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne şi Gianfranco Ferre. Odată cu atingerea maturităţii în cariera de designer, acesta s-a simţit mai apropiat de colecţiile lui John John Galliano, Lanvin şi Alexander McQueen. Influența principală în momentul de față este stilul designerului german Iris van Harpen, cunoscută pentru creațiile sale haute couture inedite.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.