Geanina Ilies a jucat tenis alaturi de copiii orfani

Geanina-Ilies-copii-tenis-4Geanina Ilies, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, s-a implicat in campania “Alege un viitor corect prin sport” jucand tenis alaturi de copii din doua centre de plasament. Vedeta de televiziune i-a invatat pe cei mici cum sa manuiasca racheta de tenis si i-a informat ca vor avea un viitor mult mai frumos daca invata, prin intermediul sportului, sa fie fairplay si toleranti cu ceilalti, in viata de zi cu zi.

“Sunt din ce in ce mai dese cazurile de infractiune si violenta in randul tinerilor. Cei mici ajung sa fie influentati sau chiar sa isi faca modele din povestile de pe internet sau din filmele violente. Sunt mama si stiu cat de important este ca fiul sau fiica ta sa creasca intr-un mediu sigur si civilizat. Trebuie sa ii invatam de mici ca exista alternative frumoase la tot ce i-ar putea influenta negativ. Sportul este una din acestea!”, declara Geanina Ilies.

Vedeta de televiziune s-a intalnit astfel pe terenul de tenis cu 30 de copii orfani, cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, aflati in plasamentul a doua leagane de copii: Fundatia Casa Lidia si Casa Inger Alb.

Actiunea „Alege un viitor sigur prin sport”, initiata de parlamentarii conservatori, prevede ca in perioada vacantei de vara, zeci de copii orfani sa fie invatati de parlamentari si vedete cat de important este sa practice sport, fiind ajutati sa faca performanta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.