Geo Da Silva & Jack Mazzoni – Awela Hey

Geo Da Silva & Jack Mazzoni - Awela Hey

Geo Da Silva & Jack Mazzoni – Awela Hey

Colaborarea timișoreanului Geo Da Silva cu Blanco y Negro Music, cea mai renumită casa de producție din peninsula Iberica și una din cele mai mari case de discuri din Europa dă din nou roade. La scurt timp de la lansarea precedentei piese – Disco-Disco Good-Good – care a ajuns pe primele 10 pozitii în clasamentele muzicale din Balcani (tari precum Serbia, Muntenegru, Albania sau Bosnia-Herzegovina) Geo da Silva lansează astăzi alături de Jack Mazzoni un nou single – Awela Hey.

Filmat la sfarșitul lunii aprilie in Spania, Awela Hey este o piesă de vară și reprezintă chemarea perfectă pentru o petrecere pe cinste, desfășurată pe parcursul unei zile toride. Îmbinând ritmurile dance cu expresii din spatiul ex-iugoslav (To to to je to), imaginea petrecerii la malul unei mari care nu poate fi decât europeană și formele grațioase ale modelelor din videoclip iese rețeta perfectă a unei chemări sau, de ce nu, a unui salut – Awela Hey!

“Mi-a fost greu să las Timișoara pentru Spania, în cele câteva zile de filmări. Aș fi vrut să filmăm aici, dar din păcate vremea nu a prea ținut cu noi și am mers pe planul B, cel cu Spania. Sper că a ieșit bine și atât piesa, cât și videoclipul vor prinde bine în România și Europa” a declarat Geo Da Silva. “Awela Hey pot să vă spun că este o piesă antrenantă, dinamică care te face să te simți bine, să vrei să dansezi. Te nelinișteste atât cât e nevoie pentru a te distra, a profita de soare și căldura … și de fetele frumoase care le vom vedea vara asta peste tot”.

“Am fost în iarnă în România în Timișoara, unde am filmat alături de Geo și alte 6 timișorence la videoclipul piesei Disco-Disco. Mi-a plăcut să lucrez acolo, Awela este pentru mine este al treilea clip scos împreună cu Geo Da Silva și sunt sigur că va fi un hit pe posturile de radio și tv vara asta. Și Italia și România vor striga la petreceri Awela Hey” a spus râzând Jack Mazzoni.

Geo Da Silva & Jack Mazzoni - Awela HeyCine este Geo Da Silva?

Geo DaSilva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația „Funky DJs” trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum „Romania Dansează”, „Stai”, „Planet Funk” sau hit-ul „Loca”.

Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odata cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari – punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hit-ul „I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul „The Office”, produs de NBC.

2014 în prinde pe Geo Da Silva într-un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prin gustul clubberilor din „cizmă”. Primul single Disco-Disco Good-Good a fost lansat în februarie 2014, videoclipul acumuland aproape 800.000 de vizualizari si clasandu-se pe pozitii de top in topurile muzicale din Balcani

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.