Happy Hour incepe de la 17.30

La ceas aniversar, show-ul lui Maruta are un cadou pentru telespectatorii sai: pentru ca in luna octombrie “Happy Hour” implineste 5 ani si intra astfel in cel de-al saselea sezon de existenta, emisiunea de la Pro Tv vine cu un bonus: un sfert de ora in plus de show adevarat! Astfel, incepand de luni, 15 octombrie, “Happy Hour” va incepe mai devreme, adica de la ora 17.30. De luni pana vineri “Happy Hour” se va vedea de la 17.30 cu multe exclusivitati, vedete, farse si show pe masura! Pentru ca Unul e Maruta!

Startul il dau chiar de luni fetele de la Cheeky Girls, care vin in platoul lui Maruta pregatite de show. Mai obraznice de atat nu se poate! Asa a exclamat publicul englez, la unison cu cel romanesc, de cate ori Cheeky Girls au facut show! Ba da, se poate! Luni, la ”Happy Hour”, gemenele Monica si Gabriela Irimia imping limtele obrazniciei… dincolo de orice limita! Vor canta, vor dansa si se vor prezenta mai nastrusnice, mai senzuale si mai originale ca niciodata. Din recuzita show-ului lor vor face parte o cada de baie plina cu spuma si clabuci, doua costume de baie minuscule, mult entuziasm, inventivitate si o multime de surprize obraznice! Si, evident, o piesa care probabil ar face-o si pe Regina Angliei sa vrea sa danseze. Pentru ca luni, la ”Happy Hour”, Cheeky Girls vor face show cum n-a vazut nici… Regina Angliei!

Si tot in editia de luni, mentalistul Cristian Gog, castigatorul ultimului sezon ”Romanii au talent”, va depasi granitele pericolului si ale mintii umane cu un numar extrem, cel mai periculos de pana acum. Ceea ce noi, oamenii nu putem, el poate! Cristian Gog sfideaza moartea luni la ”Happy Hour” cu un numar din categoria ”nu incercati niciodata asa ceva acasa”: acesta va soca pe toata lumea cu un numar incredibil de ruleta ruseasca si va arata ca puterea mentalistului merge dincolo de puterea mintii omului obisnuit.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.