From Intel with style

Intel recunoaste si premiaza blogging-ul romanesc de valoare in cadrul unui eveniment unic despre inspiratie, comunicare si implicare, Digital Divas 2014. In calitate de partener Digital Divas 2014, Intel va oferi premiul Intel People’s Choice Award, unica distinctie stabilita prin vot public, celui mai popular blog de stil, moda si frumusete din Romania.

Votul poate fi exprimat in perioada 19 mai – 27 mai accesand http://www.expremio.com/digitaldivas/.

Pe www.facebook.com/IntelRomania, Intel va organiza, incepand cu 22 mai, concursul INside INstyle pentru comunitatile de followeri si fani ale blogurilor finaliste. Fanii vor putea vota blogul preferat, iar Intel ii va premia cu o supertableta Intel Inside. Bloggerul cu cele mai multe voturi va primi de asemenea o supertableta. Pe contul de Instagram, intelromania, participantii la Digital Divas 2014 vor avea sansa sa castige de asemenea o supertableta, in concursul #LookInside. Pentru ca povestea Intel porneste de microprocesorul care a schimbat lumea, Intel crede in ideea unui interior puternic, capabil de a reda si transforma mediul inconjurator si felicita nominalizatii pentru modul ingenios in care utilizeaza tehnologia pentru a vorbi despre ei, pasiunile si proiectele lor. Crearea unui continut relevant si pertinent devine sarcina tot mai multor influenceri, care reusesc sa atraga, sa inspire, sa convinga.

Fie ca vorbim despre moda, frumusete sau lifestyle, blogging-ul romanesc creste si se transforma intr-un mediu din ce in ce mai prolific, ce merita si trebuie incurajat. De pe laptopuri, Ultrabook-uri, dispozitive 2:1 sau tablete, cea mai buna experienta de creare de continut se obtine cu Intel Inside. “Ne bucuram sa putem sustine fenonemul de blogging de moda, stil de viata si frumusete din Romania. Salutam nominalizatii si le dorim mult success. Sunt unii dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei pentru ceea ce inseamna fashion, glamour, creativitate, calatorii si oameni frumosi. ” Manuela Ciugudean Toma (PR Manager Central and Eastern Europe)

Conferinta Digital Divas si Gala de Premiere va avea loc pe 3 iunie, la Palatul Ghika, Bucuresti.

Mai multe informatii se pot obtine accesand site-ul  evenimentului: www.2014.digitaldivas.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.