LARA FABIAN revine in Romania

LARA FABIAN REVINE IN BUCURESTI
20 octombrie 2014
20:00
Vedeta internationala LARA FABIAN – revine in Romania in data de 20 octombrie 2014  in Sala Palatului din Bucuresti . Calatorind aproape prin toata lumea , vedeta franceza care este numita  ,, Fenomen’’ in Franta si Canada  va face fericit  publicul din Romania . Cantareata pregateste un concert cu cele mai cunoscute piese , cum ar fi Je taime preferata tuturor si inca Tu ten vas” ,Si tu maime” “Deux ilsdeux ells” cum de altfel si ultimele hituri din albumul ei din aprilie 2013. Un spectacol senzational, care a cucerit  cele mai mari scene din toata Europa , S.U.A, America Latina,Asia si Australia. In anul 1991 LARA FABIAN inregistreaza primul album din cele saisprezece . Primul album de debut al interpretei ,intitulat ,,Lara Fabian’’ a devenit de platina in mai putin de doua saptamani , fiind vandut in peste 1.000.000. de exemplare .
Ultimul success al artistei este recunoscut in toata lumea cu cele 11 albume de platina si cu triplul album de platina , pentru cea mai buna voce feminina, cea mai buna piesa si cele mai multe albume vandute in Europa.
LARA FABIAN  s-a născut la data de 9 ianuarie 1970 în comuna belgiana Etterbeek  și este singurul copil al cuplului format din Luisa și Pierre . LARA FABIAN cântă în limba italiană,spaniolă, portugheză, rusă, germană, ebraică, greacă si detine pozitii inalte de multi ani in topurile muzicale franceze . Lara Fabian este cunoscută si adesea comparată cu Céline Dion , soprano lirica , cu sunetul luminos si bland.
Spectacol unic , voce autentica, Vedeta Internationala  LARA FABIAN ! se reintoarce in Romania .
Concertul va fi sustinut in Bucuresti in data de : 20 octombrie 2014 , in Sala Palatului de la orele-20:00h.
Puteti cumpara primele 500 de bilete cu 20 ron discount fata de pretul initial , care este de la 100ron pana la 200ron  si bilete VIP 400ron.
Bilete in reteaua eventim.ro .

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.