Maga&Tudoran feat. Aylin Cadir – Dezbracati

Maga&Tudoran feat. Aylin Cadir - DezbracatiDupa experimentul numit „Copilul din mine”, Maga&Tudoran, duo-ul inedit de pe piata muzicala româneasca, revine cu piesa “Dezbracati”, o frumoasa colaborare cu Aylin Cadir.

Se pare ca cei doi nu s-au cumintit, ba mai mult, propun undelor radio un cântec în care apare o voce binecunoscută publicului și care se potrivește mănușă pe sound-ul lor, rupt parcă din alte timpuri și, în același timp, mai actual ca niciodată.

Inzestrati cu un simt fin al observației, am observat urmatorul lucru: pe plajele de nudisti, in cazul cuplurilor ce umbla goale prin casa, cat si în cazul celebrului cuplu Adam si Eva, nu au existat discutii in contradictoriu, #dezbracati fiind calea cea mai rapida spre pace. Daca nu scriam noi acest cantec, cu siguranta il scria Radu F. Constantinescu„, declara Maga si Tudoran. 

Este vorba despre piesa „Dezbracati”, iar vocea feminina, care incoroneaza refrenul, este Aylin Cadir, probabil in cea mai comerciala ipostaza de pana acum.  

Versurile sunt scrise de catre cei doi, dar au fost completate superb de catre Cristina Balan (ABCD / ex-Impact) si captureaza, astfel, perspectiva feminina asupra subiectului, in jurul caruia graviteaza acest cantec „ca o poveste ce se tot repeta” și anume, relatia cu nabadai prin care cu totii trecem, macar o data in viata.  

Refrenul catchy, sound-ul bine maturat si versurile inteligente, nu fac decat sa ne intrebam: cand apare albumul?  

Cei doi artisti s-au cunoscut in timpul unui festival in strainatate, unde Gabriel Maga canta cu trupa Vunk, iar Cosmin
 Tudoran, cu baietii de la Cassa Loco.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.