Melania Medeleanu, gazda evenimentului United Way România

Melania Medeleanu la Gala United Way

Melania Medeleanu, a prezentat aseară (joi, 8 mai) evenimentul organizat cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate a Fundației United Way România.

În cadrul evenimentului au fost răsplătiti cei mai dedicați parteneri din comunitate, pentru sprijinul oferit în programele sociale desfășurate în București, Cluj și Timișoara.

“Să poti fi mâna întinsă pe care o prind cei care au nevoie de ea, este un privilegiu. Să fii în compania oamenilor care au înteles acest lucru este o onoare şi o bucurie. Sunt recunoscătoare celor de la United Way că mi-au dat şansa de a mă alătura lor în încercarea de a ajuta oameni, lucru care, mie personal, îmi dă sens”, spune Melania.

United Way a stabilit o tradiție în recunoașterea generozității și a implicării în comunitate. Cu ajutorul lor, United Way reușește să schimbe în fiecare an viețile a mii de oameni în dificultate.

La eveniment au fost prezenţi E.S. Gerard Corr, Ambasadorul Irlandei în România, E.S. Philippe Bekke, Ambasadorul Belgiei în România și E.S. Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului în România.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.