Melodia ‘Emotii’ este cea mai ascultata piesa la radio-urile din Romania

Emotii”, semnata 3 Sud Est, sa devina cea mai ascultata piesa la radio-urile din Romania,

Emotii, semnata 3 Sud Est, cea mai ascultata piesa la radio-urile din Romania,

Dupa o pauza de aproape 6 ani, Laurentiu, Viorel si Mihai, intr-un cuvant 3 Sud Est, au lansat la sfarsitul lunii februarie, single-ul “Emotii”, melodie cu o “incarcatura emotionala” deosebita, Muzica este scrisa, pentru cei putini care poate nu stiu, de acelasi prolific compozitor Laurentiu Duta – “vinovat” pentru toate succesele muzicale ale “3 Sud Est” de-a lungul anilor – iar textul impreuna cu Viorel Sipos. Ca orice piesa ce se anunta un real succes, in luna martie trupa a filmat clipul melodiei, acesta fiind regizat de talentatul regizor basarabean  Slava Sarbu.

“Emotii” s-a bucurat inca de la lansare de un succes rapid, atat la public cat si de la radio-urile comerciale din tara noastra, care au inclus-o in playlist inca din prima zi, ajungand cea mai difuzata piesa romaneasca a saptamanii precedente, conform Media Forest Romania.

Preconizand accesiunea fulminanta al noului single si raspunzand dorintei fanilor, Laurentiu, Viorel si Mihai, au oferit publicului, dupa 6 ani de absenta, pe 9 mai, un bine meritat concert la Sala Palatului, alaturi de band-ul lor si de o talentata trupa de dansatori. Acesta s-a dovedit un real succes, 4000 de inimi dansand, aplaudand si catand alaturi de 3 Sud Est hituri ca: “Amintirile”, “Te plac”, “Cand soarele rasare”, “Vorbe”, “Clipe”, “Alaturi de ingeri” si bineinteles “Emotii”, invitatii speciali ai evenimentului fiind o parte dintre prietenii trupei: Andreea Banica, Elena Gheorghe si inegabalilul Horia Brenciu.

Succesul s-a repetat “la indigo” la Chisinau, pe 19 mai, de data aceasta 2000 de fani umpland pana la refuz Palatul National din capitala Basarabiei.

Laurentiu, Viorel si Mihai sunt in perioada aceasta in plin proces de promovare, cu agenda plina de evenimente, atat in tara cat si peste hotare. Fiecare eveniment sustinut de acestia, live si impreuna cu un band format din instrumentisti deosebit de talentati, se dovedeste un adevarat succes, rezultat din numarul mare de fani prezenti la show-uri.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.