Mirela Zeta – Cornel Ilie poate fi un actor foarte bun

mondeniiCornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost primul invitat al Mondenilor de la Prima TV, în prima ediţie live a show-ului.

Deşi nu a mai jucat niciodată într-un show de comedie, Cornel a primit cu drag invitaţia de a se alătura echipei.

“Propunerea de a juca alături de Mondeni a venit în urmă cu vreo trei săptămâni, perioadă în care am avut timp să mă pregătesc psihic. Este un show la care mă uit şi îmi place foarte mult ideea că acum se face live”, a spus artistul.

Chiar dacă nu a mai intrat până acum în pielea unui actor, Cornel nu a avut emoţii în ceea ce priveşte textul sau jocul actoricesc. Inainte de a intra în direct, alta a fost problema de care s-a temut.

“Aceasta este prima experienţă actoricească într-un show de comedie. Cea mai mare problemă a mea nu este textul, ci faptul că s-ar putea să mă bufnească râsul. Mă distrează foarte mult cei de la “Mondenii” şi mi-e frică să nu încep să râd. Asta este cea mai mare teamă a mea”, a mărturisit Cornel.

Când a intrat în scenă, cântăreţul s-a descurcat de minune, ca un adevărat profesionist. Rolul pe care l-a interpretat a fost cel de concurent la emisiunea “Cămin Chef”, o parodie după o emisiune culinară. Cornel s-a prezentat în faţa chefilor cu un meniu cel puţin dubios, fasole la conservă, cu carne din shaorma şi reducţie de zeamă de murături expirate. Deşi combinaţia pare incredibilă, Cornel a mărturisit că “am şi mâncat o dată aşa ceva. Şi nu am nimic împotriva conservelor”.

La final s-au tras concluziile, iar Cornel a afirmat că “Mondenii m-au ajutat foarte mult să mă simt în largul meu şi sunt mândru de faptul că sunt fanii muzicii noastre. Şi nu mi-au spus doar aşa că le plac piesele noastre, ci au început să cânte din melodii. Ba chiar ştiau momente din viaţa noastră. Asta m-a făcut să mă simt şi mai bine şi mai în largul meu… Am împărţit aceeaşi ciocolată, de fapt mi-au mâncat ciocolata, m-am dus şi am luat alta, mi-au mâncat-o şi pe aceea. Asta e! 🙂 Aşa încep prieteniile”, a încheiat artistul.

Întrebată cum s-a descurcat Cornel, Mirela Zeţa a afirmat că “s-a integrat excelent în trupa “Mondenii”, a avut măsură, a fost onest, a fost prompt cu răspunsurile şi am senzaţia că poate fi un actor foarte bun. Pot spune că a avut baza primului an de actorie. La repetiţii am râs cu toţii, pentru că asta se întâmplă la repetiţii. Ne amuzăm de ce face fiecare, după care fixăm detaliile şi ne facem treaba cu seriozitate, pentru că suntem profesionişti”.

Cât despre episodul cu ciocolata, Mirela a mărturisit că ea a fost cea care a dat iama în deliciosul desert.

“Nu ştiam a cui este ciocolata şi am dat iama în ea fără să întreb. Am crezut că este a noastră. Dar Cornel a fost atât de generos şi a pus-o pe masă, pentru toată lumea”, încheie actriţa amuzată.

Pe Mirela o puteţi revedea sâmbătă, 5 aprilie, într-o nouă ediţie “Mondenii”, de la ora 21:30, live la Prima TV.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.