Nea Marin Miliardar 23.1% cota de piata

amza pelleaJoi seara, 30 ianuarie, la Pro Tv, comedia “Nea Marin Miliardar” a fost urmarita de peste trei milioane si jumatate de romani din intreaga tara, iar Pro Tv si-a adjudecat locul de lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.
Seara trecuta, in intervalul orar 20:42 – 22:30 in care a difuzat “Nea Marin Miliardar”, cel mai vizionat film romanesc din toate timpurile, urmarit de mai multi oameni decat toate cele doua sute de filme romanesti facute dupa Revolutie, Pro Tv a reusit sa obtina un rating urias de 15.0 puncte si 31,7% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Mai mult, in minutul de aur 21:41, Pro Tv a inregistrat un varf de audienta de 18.6 puncte de rating la nivelul acestui segment de public. Antena 1 s-a situat pe locul al doilea in clasamentul audientelor cu cifre de aproape trei ori mai mici decat postul din Pache Protopescu: 5.2 puncte de rating si 11.1% cota de piata.
Si in ceea ce priveste publicul din mediul urban, aventurile lui Amza Pellea in rolul lui Nea Marin au fost preferatele telespectatorilor, iar Pro Tv a avut o audienta medie de 12.5 puncte de rating si 23.1% cota de piata, de peste doua ori mai mult decat Antena 1, care a ramas pe locul al doilea cu un rating de 5.1 puncte si 9.3% share.
La nivelul intregii tari, Pro Tv si-a consolidat aseara pozitia de fruntas absolut in topul audientelor, cand cei mai multi romani au stat cu ochii pe “Nea Marin Miliardar”, iar postul din Pache Protopoescu a obtinut un rating mediu de 15.5 puncte si 27.3% cota de piata. Antena 1 si-a mentinut a doua pozitie in clasament, cu audiente de trei ori mai mici: 4.8 puncte de rating si 8.5% cota de piata.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.