Nicolae Voiculet : Vibratia naiului trezeste Romania din inima ta

Nicolae Voiculet - Lansare proiect artistic Romania, din inima ta!

Nicolae Voiculet, Ambasador al sunetului si Turismului Romanesc, lanseaza seria de concerte “Romania din inima ta”, sambata 10 mai, la Castelul Cantacuzino din Busteni, cu un concert caritabil pentru Hospice Casa Sperantei.

Proiectul artistic este sustinut de Fundatia pentru o Romanie Moderna si Fundatia MIrcea Eugen Burada, care au ca obiectiv promovarea, atat in tara cat si in strainatate a valorilor romanesti.

Romania din inima ta” este o calatorie  prin  muzica, pe care naiul, in maretia si puritatea sa, il ofera sufletului spre vindecare si inaltare. Totodata, proiectul se vrea a fi o redescoperire a valorilor nationale, un elogiu adus Romaniei si martirilor ei. Seria concertelor va culmina cu un spectacol, sustinut de artistul Nicolae Voiculet si invitatii lui, la Crucea de pe Caraiman – simbol al Romaniei eterne.

“Misiunea mea, este sa ajung cu sunetul Naiului, pana la Cer si sa trezesc in semenii mei dorinta de reintoarcere acasa, in inima lor. De aceea,  am ales ca acest ciclu de 10 momente sa aiba maximul artistc, acasa la mine, in Busteni, pe cel mai inalt altar al Romaniei – Crucea de la Caraiman” spune Nicolae Voiculet.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.