Oana Ionita se pregateste sa-si crestineze baietelul!

invitatie botez

Pregatiri intense in familia `bebelusei` Oana Ionita si a tenorul Florin Budnaru. Cei doi pun la cale unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor – botezul fiului lor, Mihai Maxim.

Fericitii parinti au intrat in febra pregatirilor, pentru evenimentul ce va avea loc pe 8iunie, la o zi dupa cel mic va implini 2 luni. Perfectionista din fire, dupa mai multe cautari pentru stabilirea locatiei, Oana s-a decis asupra centrului de evenimente Jubile The Ballroom, salonul situat in zona Primaverii. Sala, cu un design romantic, somptuos, a fost special aleasa pentru a se incadra in tematica intregului botez, o imbinare armonioasa intre cele 7 arte, cu accente pe domeniile in care cei doi parinti exceleaza – muzica si dansul. Si gastronomia va primi cu aceasta ocazie un loc printre arte, Oana si Florin avand de ales dintre propunerile Jubile, intre preparate clasice sau unele neconventionale, meniu pregatit cu ajutorul unui food designer.
Invitatia de botez este cu totul aparte si se incadreaza perfect in tematica aleasa pentru eveniment. Aceasta a fost realizata de un artist plastic care a stilizat membrii familiei. Cu o nota haioasa, ea surprinde inclinatiile artistice ale celor patru: micutul Maxim si Florin canta la microfon iar Oana si Isabel sunt gratioase balerine.
`Carcotasii` se pregatesc de mare petrecere! Mihai Gainusa din nou nas!

Baietelul Oanei si a lui Florin ii va avea ca nasi pe Mihai Gainusa si sotia sa, Ioana, care de altfel sunt si nasii de cununie a cuplului si tot ei au botezat-o si pe Isabel Ioana, fiica bebelusei.

Vor bifa lista prezentei invitati de seama, cunoscuti artisti ai scenei Operetei si Operei Nationale, colegi de televiziune, persoane publice, dar si prieteni dragi.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.