Party Collective a facut mega show in Parcul Tineretului

Party Collective si-a facut lansarea la evenimentul Body Art Wellness Club din Parcul Tineretului, un eveniment cu mult sport, muzica live si numeroase vedete, printre care Alex Velea, Andreea Banica, Mandinga si Narcotic Sound.

Party Collective este un concept special destinat pentru o atmosfera perfecta a petrecerilor, in care ingredientul principal pentru distractie este muzica. Cu o formula de 4 DJ si 2 muzicieni, Party Collective a fost creat de catre Tudor Parghel si Silviu Tudor, care pana acum au facut parte din trupa Sunset54.

“Practic Party Collective nu este o trupa, este un proiect, un concept nou in care ne-am alaturat mai multi artisti din cadrul Fly Records. Ii avem alaturi pe baietii de la FLY DJs (Tony Slow, MiniTech si Omar) si pe John Rivas. Muzica este ceea ce facem noi mai bine, iar petrecerile sunt locul unde ne simtim in largul nostru. Vom face show oriunde vom fi prezenti, de asta puteti sa fiti siguri. Nimeni nu sta jos langa noi” spune Silviu Tudor.

Party Collective si-a inceput in forta activitatea, cu concerte si evenimente, urmand sa lanseze in cel mai scurt timp primul single, featuring cu o super sexy artista.

“Abia asteptam sa lansam noul single, primul sub numele de Party Collective. Sunt mandru de ce a iesit, pentru ca am muncit mult si acum se vad rezultatele. Iar prezenta feminina pe care o avem alaturi de noi…nu pot sa spun decat ca ne-a cucerit pe toti” declara Tudor Parghel.

Party Collective este un proiect produs de Fly Records, cu aportul muzical al celor de la Fly Project, alaturi de Tudor Parghel si Silviu Tudor.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.