Plaja de carte Litera din Vama Veche

Plaja de carte 2Editura Litera vă invită în această vară la Plaja de Carte din Vama Veche pentru a vă bucura de mare și de cele mai bune cărți!

Vama Veche și-a câștigat în timp renumele de pol al libertății estivale, al distracției și muzicii de calitate. Vara aceasta ne-am gândit să adăugăm tuturor acestor calități și pe aceea de punct cultural. Pe Plaja de carte Litera din Vama Veche, cărțile noastre vă stau la dispoziție. Oricine dorește să citească, este invitat la cortul de la intrarea în Plaja de carte Litera, de unde poate împrumuta în regim de bibliotecă orice cărți dorește. Această acțiune nu implică nici un cost, iar oferta este generoasă și pentru toate gusturile.

Vă așteptăm cu peste 1000 de cărți din cele mai variate domenii, de la beletristică, istorie și biografii, la carte practică, psihologie și cărți pentru copii!

Amintim câteva dintre colecțiile disponibilie în Plaja de carte Litera: pentru adulți, IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practică, Nobel, Cărți Romantice, Thriller, Romanul de dragoste, iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toți copiii.

Între o băutură rece la Expirat și un concert la Stuf, vă așteptăm pentru un moment de liniște la Plaja de carte!

* * *

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.