Politistele sexy de la Trasnitii aprind imaginatia barbatilor

Iuliana Calinescu (Zenobia) si Diana Leonte (Mirabela)

Iuliana Calinescu (Zenobia) si Diana Leonte (Mirabela)Este provocatoare, amuzantă şi nu în ultimul rand, autoritară! Ea este Zenobia, noua şefă a secţiei de poliţie din serialul “Trăsniţii”.

“Rolul pe care îl interpretez mi se potriveşte ca o mănuşă. Are o conjunctură specială, în care orice femeie ar dori să se găsească, şi anume aceea de a controla, comanda şi supune bărbaţii. Câte femei comandant există? Puţine!”, spune actriţa Iuliana Călinescu, interpreta Zenobiei.

“Echipa Trăsniţilor este cu totul şi cu totul specială, şi deja simt că fac parte din această familie. Este prima oară când întâlnesc o femeie regizor (n.r. – Melia Cerchez), şi pot spune că a lucra cu această regizoare este o bucurie”, spune Iuliana.

Mirabela, în interpretarea Dianei Leonte, este şi ea o poliţistă ambiţioasă, “o moldoveancă hotărâtă, fâşneaţă, cu dorinţă de afirmare în meseria de poliţistă”, aşa cum o descrie actriţa. “Rolul e un exerciţiu amuzant pentru o ardeleancă ce trebuie să vorbească moldoveneşte la filmări. Personajul e unul colorat, comic, atât prin situaţiile în care se află, dar şi prin look. Este primul meu rol într-un serial de televiziune şi îl joc cu drag alături de o echipă minunată”, spune Diana.

Pe “Trăsniţii” îi puteţi urmări într-un nou sezon, în fiecare săptămână, de luni până vineri, la ora 20.00, numai la Prima TV!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.