Primul album CRBL – Ce-avem noi aici?!

CRBL albumIncepand cu 31 ianuarie, primul album CRBL – „Ce-avem noi aici?!” este disponibil la toate punctele de distributie a presei din Romania.

Pe zapada sau pe ger, nu-l rata pe CRBL. De la celebrul „Romanu n-are noroc” si pana la „Romania nu-i jucaria ta”, pe primul album al artistului regasim 14 cadouri muzicale, asa cum stie cel mai bine CRBL sa le prezinte, sincer si direct.

” E plin de albume! Iata ca, dupa cativa ani in care am lansat primele mele single-uri, a sosit momentul sa le punem pe toate intr-un singur loc, sa nu se piarda niciodata. Sunt parti din mine si din viata mea, dar in care se poate regasi oricine. Va multumesc tuturor pentru sustinere”, declara CRBL.

Intr-o continua reinventare, CRBL reuseste de fiecare data sa transforme un single intr-un hit cu milioanele de vizionari pe YouTube si numeroase difuzari la radio si TV.

Si daca ne mai intrebam „Ce-avem noi aici?!”, avem un prim album, la care CRBL a lucrat alaturi de unii dintre cei mai indragiti si talentati artisti, compozitori, producatori din industria muzicala romaneasca – Smiley, Marius Moga, Serban Cazan sau Adda.

Albumul denumit dupa celebrul vers din hitul „Petre” reuneste piese reprezentative pentru CRBL, atat ca stil muzical, cat si ca mesaj, 14 fragmente din viata sa artistica si personala.

Playlist album:

Intro
Kboom
Romanu’ n-are noroc
Crezi ca ma stii?
Hey mama
Petre
Toata tara
Ca la bombardamente
Teme-te! (T. M. T.)
Mega Petre – Petre RMX
Toata tara RMX
Scrisoare catre Mosu’
Romania nu-i jucaria ta
Outro

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.