Ray Jams feat. Rocks & Mario V – Gloria

 

Rocks

Roxana Spoială – Roxy Rocks in FHM

Rocks ( Roxana Spoială fosta membra a trupei Heaven) revine in showbiz cu un posibil HIT, in colaborare cu Mario V, pe care il stiti de pe refrenul piese ”Strazile” semnata BUG MAfia.

Single-ul “Gloria” vorbeste despre drumul unui artist si despre dificultatile pe care le intampina, despre placeri si neplaceri, despre agonie si extaz, despre castiguri si pierderi, despre oras si despre agitatia de zi cu zi. Si toate acestea sunt personificate sub forma unei femei pe nume Gloria.
„Am inceput sa lucram la piesa, pe la sfarşitul anului 2012. Piesa a luat nastere dintr-o simpla joaca, in urma unei discutii comico-filosofice cu Rocks… <Nimeni nu ti-a spus cat de greu o sa fie… sa atingi gloria / Drumul pana acolo e o mare nebunie, dar iubesti euforia>”, declara Ray Jams.
Pe Rocks, vocea care da viata refrenului, unii dintre voi s-ar putea sa o cunoasteti sub denumirea de Roxy Rocks, ea aflandu-se, cu cativa ani in urma, in componenta trupei Heaven sau, poate, din videoclipul piesei “Mr. Right”, primul ei single.
“Rocks s-a retras din showbiz, dar ramane, in continuare, una dintre vocile de top, cel putin in cartile mele. Despre Mario V pot spune ca este minunat sa colaborez cu el, fiind un artist pe care l-am admirat, inca din clipa in care l-am auzit pe refrenul piesei “Strazile”, feat-ul cu cei de la B.U.G. Mafia” , adauga Ray Jams despre line-up-ul artistic de pe Gloria.
Cateva detalii tehnice:  instrumentalul a fost realizat de Ray Jams, muzica a fost compusa de Rocks si Mario V, versurile fiind scrise de cei trei artisti. Procesele de mixaj si masterizare au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio, artwork-ul ii apartine lui Catalin Cristea, iar de lyric video s-a ocupat Anton Valentin.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.