Răzvan Popescu s-a însurat

dan negru - casatorie razvan popescu

De când s-a însurat, Răzvan Popescu de la Zu Tv o să facă instrucţie  în fiecare dimineaţă

Dj-ul Răzvan Popescu, pe care telespectatorii Zu tv îl pot  şi vedea în fiecare seară, de la ora 22.00, alături de Flick, s-a însurat în week-endul trecut cu  Angela, femeia pe care o iubeşte. Cel care îi este părinte spiritual şi care i-a şi fost mărtor la cuninia civilă a fost Dan Negru, prezentatorul show-ului “Next Star”, de la Antena 1. “Pe Negru îl ştiu de 12 ani şi ştiu cât e de zgârcit.  Evident că n-a avut loc de întors atunci ncând l-am rugat să ne fie naş şi, contra unei taxe modice, el acceptat. Nunta noastră, care va avea loc în toamnă,  o să fie prima nuntă din România unde mirii vor da dar naşilor şi nu invers, aşa cum se obişnuieşte”, spune, cu umor, Răzvan Popescu.

Doamna Popescu are o meserie puţin obişnuită pentru o femeie: este ofiţer în cadrul Academiei Tehnice Militare din Bucureşti. “În fiecare dimineaţă sunt la inviorare, ce credeaţi. De cum se ivesc zorile, la mine-n casă e ca-n cazarmă: <Deşteptarea! Drepţi>!” încheie în hohote de râs prezentatorul de la Zu tv.

Ce urări îi va face Flick colegului lui de emisiune cu ocazia căsătoriei, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 22.00, la “Popescu şi Flick”, de la Zu tv.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.