„Sa dansam” – noul single VAMA

Dansez ca să îmi amintesc / Că sunt în viață și trăiesc
Dansez pentru că trupul meu / E mai deștept decât sunt eu.

Vama a lansat astăzi cel mai nou single pe pagina oficială de Facebook a formației. Piesa se numește Să dansăm și face parte de pe albumul “2012”, lansat în această primăvară.

„Am vrut să facem o piesă care să celebreze viața. Și dansul este viață.”

Muzica a fost compusă de Vama, iar versurile îi aparțin lui Tudor Chirilă.

“Apăsat de toate problemele din lume, mergi într-o zi pe stradă și, dintr-o dată, o dorință nebună își face loc prin trupul tău, izvorâtă de undeva din adâncul sufletului. În mijlocul unui oraș nepăsător te oprești și începi să dansezi. Dansezi ca un nebun, ca să uiți pentru câteva momente de tot și de tine. Trupul tău vorbește o altă limbă. Preia controlul asupra minții care, pentru pentru prima dată după mult timp, se odihnește fără gânduri, fără presiune. Traficul, oamenii, vibrația deranjantă a orașului, toate au dispărut. Nu credeți că e un scenariu posibil?  Nu credeți că dansul este o formă de eliberare și de uitare? La toate astea m-am gândit când am făcut versurile piesei Să dansăm. Am vrut să facem o piesă care să celebreze viața. Și dansul este viață. Pentru că de multe ori uităm să trăim. Și atunci ar trebui să dansăm. Ca să ne amintim.

De fiecare dată când întâlnim pe stradă un nebun care dansează sau cântă ar trebui să nu-l privim cu milă. E posibil să trăiască mai intens decât noi. Doamnelor și domnilor, haideți să dansăm.” Tudor Chirilă

Videoclip creat de fani

Cântecul va avea parte de un videoclip creat in proporție de 90% de către fani: aceștia se vor filma în timp ce dansează și vor uploada clipul pe pagina VAMA de Facebook, într-o aplicație specială. Imaginile vor fi montate în noul videoclip Vama.  După 9 octombrie toate filmulețele înregistrate vor fi disponibile în aplicație și vor putea fi votate de către public.

Componența VAMA: Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioargă, Dan Opriș.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.