Silvia Launeanu – Imi place tot la tine

Silvia - Imi place tot la tine

Silvia – Imi place tot la tine

Silvia Launeanu, singura artista din Romania care imbina vioara și vocea in show-urile ei, lanseaza single-ul si videoclipul „Imi place tot la tine”.
Echipa de productie, formata din Mihai Georgiadi si ID Multimedia, a dezvoltat ideea unei legaturi amoroase intre Silvia si personajul masculin, iar povestea de dragoste se impleteste cu scene de dans, pe nisipul de pe plaja Curacao Beach din Navodari, unde au avut loc filmarile. Jocurile dragostei de la malul marii o fac pe Silvia sa “nu se mai sature de iubire” si sa se lase abandonata in bratele iubitului “desprins de prin povesti”.
Chiar daca prognoza meteorologica nu a fost favorabila, energica si senzuala, „fata cu vioara” a facut fata temperaturilor scazute si a dansat neintrerupt pe ritmurile pop reggae ale single-ului „Imi place tot la tine”, compus in totalitate de ea. Tot temperaturile scazute sunt vinovate pentru absenta lui Andre Coelho, campion la volei pe plaja al Italiei, de origine braziliana, cel care trebuia sa joace rolul iubitului in videoclip.
„Este o piesa pe care am facut-o dupa sufletul meu. Sunt artistul care vreau sa fiu. Fara sa-mi impuna nimeni ce trebuie sa cant pentru a fi pe val. Sunt pe valul meu, care suna așa cum simt eu. Sunt perfect capabila sa-mi compun singura piesele, pentru ca am un background muzical solid. Daca lumea va aprecia si imi va asculta muzica, voi fi cat se poate de fericita, iar ei vor avea o Silvia autentica”, declara Silvia Launeanu.
Si cum momentele amuzante nu lipsesc de la filmarile unui videoclip, catelul „Shantz tha Lab”, care trebuia sa faca pe mesagerul dintre Silvia si barbatul din videoclip, i-a dat de furca frumoasei brunete si, in loc sa-i aduca biletul cu declaratia de dragoste, animalul se baga in valurile marii, cu tot cu biletul care trebuia refacut la fiecare dubla. Pentru a reusi sa filmeze cadrul cu pricina, Silvia a fost nevoita sa foloseasca limbajul catelului si sa-l cheme doar prin latrat.
Considerata unul dintre cei mai buni violonisti clasici contemporani din Romania, cu studii indelungate in domeniul muzical si un palmares de 33 de premii internationale, dar si cu experienta de 11 ani in trupa De La Vegas, alaturi de Daniel Robu, esenta Silviei este formata din optimism si perseverenta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.