Splash! vedete la apa

Splash! vedete la apa

Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, multiplu campion național la sărituri, sunt jurații show-ului “Splash! vedete la apă”, care va începe, în curând, la Antena 1. Dacă anul trecut Ozana Barabancea s-a remarcat, în cadrul acestui show, prin curaj, ambiție și perseverență, reușind să sară de la zece metri înălțime, anul acesta o regăsim la masa juraților, alături de campionul Cătălin Preda și de mai vechiul său colaborator și prieten, Cosmin Seleși.

“Mă simt extrem de utilă în această postură, pentru că mi-am făcut o părere, încă de anul trecut, despre munca de echipă de aici, despre munca la apă și cu antrenorii. Îmi amintesc cu drag fiecare antrenament și cât de ambițioasă eram, cât de mobilă și conștiincioasă. Voiam să fiu tot timpul în formă și făceam câte două antrenamente pe zi, pentru că îmi doream să fac o impresie bună. Și am reușit să fac o impresie foarte bună! Ca jurat, voi fi extrem de echidistantă și îi voi aprecia pe cei care se autodepășesc și care își demonstrează curajul și perseverența, dar și capacitatea de a face show”, spune Ozana.

Dacă tânărul campion Cătălin Preda a făcut parte și anul trecut din juriul acestui show, pentru Cosmin Seleși postura de jurat este o premieră. “Sunt pentru prima oară într-un juriu și mi-e teamă, pentru că nu m-am mai aflat niciodată într-o asemenea ipostază. Ozana și Cătălin, colegii mei din juriu, mi-s dragi și sunt convins că o să facem o echipă frumoasă la „Splash!”. Ce voi puncta? Curajul și evoluția fiecărui concurent”, declară Cosmin Seleși. Din postura de jurat, Cosmin o va nota pe colega sa de prezentare de la “Te cunosc de undeva!” și, spune el, va fi mai exigent cu ea decât cu ceilalți concurenți, pentru că “am așteptări mari de la Alina. Mai ales, pentru că ea este o fire sportivă, uneori prea sportivă”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.