Stephan Pelger a “furat” toate florile dintr-un hotel de lux

Stephan Pelger

Stephan PelgerTelespectatoarele Euforia Tv au întâlnire, astăzi, de la ora 21.00, cu unul din cei mai în vogă designeri, Stephan Pelger, care, dincolo de talentul său incontestabil în modă, le învaţă pe femei că nu este nevoie de bisturiu să exclame: “mă iubesc aşa cum sunt!”.

În primul episod al emisiunii “Iubeşte-te aşa cum eşti”, personajele care trec prin mâinile iscusite ale lui Stephan sunt Ema, de 29 de ani şi Nicoleta, de 27. Cele două au poveşti de viaţă diametral opuse şi probleme legate de încrederea în sine cauzate de aspecte total diferite. Ema este mămică şi a câştigat atât de mult în greutate încât nu mai are curaj să iasă din casă. Nu se mai recunoaşte şi nu se acceptă în momentul în care îşi vede proiecţia în oglindă.

Pe de altă parte, Nicoleta este o persoană extrem de slabă, care consideră că toate relaţiile ei s-au terminat din cauza aspectului fizic, pentru că bărbaţii nu îşi doresc să atingă oasele unei femei şi nici o femeie cu un temperament de copil.

După discuţii profunde, sesiuni de shopping, şedinţe de machiaj şi păr, şi întâlniri cu specialişti (nutriţionişti, psihologi, instructori de fitness), Stephan le aduce pe fiecare dintre ele în faţa aparatului de fotografiat în posturi total noi, pline de glamour. Pentru Nicoleta, designerul “fură” din toate sălile de nuntă ale unui hotel de lux din Bucureşti, toate aranjamentele florale. Cu ajutorul lor, realizează o cascada imensă, în mijlocul căreia tronează tânăra ca o adevărată Venus din Milo, aproape dezbrăcată şi absolut radioasă, cu o atitudine încrezătoare. În schimb, Ema, a avut parte de un shooting rupt parcă din filmele de epocă, în care poate fi

confundată cu Marlene Dietrich sau Greta garbo. Iar blana de nurcă de 7.500 de euro pe care Stephan i-a aşezat-o pe umeri, poate face senzaţie în orice locaţie de lux din lume. “Să te îmbraci corect chiar dacă nu ai un fizic de podium de modă înseamnă un mare pas pentru a avea încredere în tine. Şi exact acest lucru am încercat cu Ema şi cu Nicoleta. Am “îmbrăcat- o” în flori pe Nicoleta, iar pe Ema într-o haină scumpă. E incredibil cum îşi schimbă viziunea asupra lor doar dacă treci dincolo de prima privire şi ajungi să le descoperi aşa cum sunt cu adevărat”, declară Stephan Pelger, amfitrionul emisiunii. În această seară, de la ora 21.00, la “Iubeşte-te aşa cum eşti”, telespectatoarele Euforia tv pot vedea rezultatele uluitoare ale transformărilor echipei conduse de Stephan Pelger.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.