Summer Shizzle by Shurubel de la mare

utvmareAnul asta, Utv e hotarat sa nu lase marea in pace. Am pregatit un plan de bataie care indoaie nisipul si desparte valurile, pe muzica!
Ce-am facut?
Am luat una bucata VJ Shurubel si l-am aruncat in valtoarea plajei. El nu stie nici sa inoate, deci e un fel de supravietuitor printre geamanduri. L-am lasat sa se descurce singur cu banii, cu porumbul si hamsiile, cu salvamarii, cu uleiul de plaja si fetele topless. Unde mai pui ca mai da si peste vedete pe litoral si are tot felul de discutii pline de insolatie cu ele! A strans toate experientele intr-un jurnal video, numit Summer Shizzle, pe care poti sa-l vezi sambata de la 14:00 si duminica de la 10:00. Atunci il urmaresc si parintii lui, care initial n-au stiut ca asta micu’ a fugit de-acasa!
Unde?
Nici nisipul nu mai are stare cand e Shurubel in preajma, iar asta se intampla din Costinesti pana in Mamaia si din Vama pana in Eforie! E suficient sa-ti arunci un ochi pe facebook.com/utvromania si o sa stii unde ne gasesti, sa-i faci si tu viata grea lui Shurubel!
Cu cine?
In Summer Shizzle intra toti oamenii interesanti de pe plaja indiferent de nivelul de bronz. In plus, fiecare editie aduce un artist nou, care se dezbraca de fite si da tot din casa! Pe sezlongul lui Shurubel s-au intins pana acum Mandinga, Sore, Faydee, Vunk, Alex Velea, Cabron si multi altii!
De ce?
Facem tot turul de forta pentru ca asta inseamna vara pentru Utv. Nebunie, insolatii creative, dans in nisip si rasete la malul marii! Toate sunt experientele pe care le impartim impreuna, pe care le traiesti si tu de fiecare data cand afara e canicula si fugi de acasa. Pentru ca traim vara cu tine.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.