Tinar si nelinistit implineste 40 de ani pe 26 martie

Tinar si nelinistit

Tinar si nelinistit

Tinar si nelinistit

Serialul care a rupt toate recordurile de audienta ale programelor difuzate in timpul zilei peste ocean si preferatul romanilor in timpul dupa-amiezelor petrecute in fata televizorului, Tinar si nelinistit a ajuns la venerabila varsta de 40 de ani si peste 10.000 de episoade difuzate in Statele Unite.

Tinar si nelinistit difuzat de ProTv inca din 1996 are 207 premii la activ si alte 508 nominalizari la festivalurile de profil, Tinar si nelinistit si este de 24 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor, iar cifrele impresionante nu se rezuma la tara unde s-a nascut productia-fenomen. Difuzat in alte 31 de state din intreaga lume, serialul are milioane de fani fideli castigati datorita personajelor atragatoare si a conflictelor asezonate din plin cu dragoste, drama, razbunare si rasturnari uluitoare de situatie. Telespectatorii continua sa vizioneze cu sufletul la gura rivalitatea dintre familiile Newman si Abbott, detinatoarele a doua companii care se lupta pentru suprematia in industria cosmetica.

Difuzat pentru prima oara pe 26 martie 1973, Tinar si nelinistit este primul soap-opera care apare la televizor in format de inalta definitie.

Veterana Jeanne Cooper, cunoscuta telespectatorilor care urmaresc serialul drept Katherine Chancellor, este singura actrita care a rezistat in echipa Tinar si nelinistit inca din 1973, de la inceputul acestuia. Cu o viata intreaga petrecuta in mare parte pe platourile de filmare, Jeanne, in varsta de 85 de ani, si-a publicat in 2012 memoriile intitulate sugestiv: Not Young, Still Restless: A Memoir. Pe de alta parte, Doug Davidson, carismaticul actor care il interpreteaza pe detectivul Paul Williams, este cel care detine suprematia in topul aparitiilor in serial: Davidson a fost distribuit in nu mai putin de 2670 de episoade de la debutul productiei si pana in prezent.

Comments

comments

1 Comment

  1. CORBU ADRIANA RENATA

    26 aprilie 2013 at 15:06

    sa poate sa reveniti la fosta ora 16

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.