TOCADISCO, tur de forță în Europa

TOCADISCO, tur de forță în Europa, pentru a mixa la HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL
TOCADISCO, câștigătorul premiului Best Dance International, în cadrul MTV Europe Music Awards, va face un adevărat maraton aviatic în data de 31 mai pentru a putea mixa live în Piața Constituției din București. Deși avea confirmate două evenimente majore în Germania și Belarus, TOCADISCO a răspuns afirmativ și solicitării de a mixa live la București. Colaborarea îndelungată și prietenia care îl leagă de unul din organizatorii evenimentului HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL de la București, Joe Cealera, l-a făcut pe Tocadisco să își sacrifice orele de odihnă dintre cele două evenimente, pentru a mixa la București.
Cu peste 300 de RMX-uri internaționale, 3 albume de artist producător şi 30 de single-uri ascultate worlwide, succesul lui TOCADISCO continuă să crească cu fiecare eveniment şi cu fiecare RMX. Mix-urile eclectice, care combină maiestria de DJ cu cea de producător, fac din TOCADISCO unul dintre cei mai căutaţi DJ internaţionali.
Periplul bucureștean al lui TOCADISCO pe data de 31 mai va fi unul scurt: venit de la show-ul din Germania, Toca va poposi direct în Piața Constituției pentru a rupe boxele cu mix-urile sale și pentru a da numărătoarea inversă, după care va pleca direct la aeroport cu destinația Belarus.
Toți fanii TOCADISCO sunt așteptați în Piața Constituției pe 31 mai pentru cel mai tare eveniment muzical al anului, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.