Trupa Gipsy Casual da lovitura in dragoste

Gipsy Casual - Sweet Love-3000

Gipsy Casual – Sweet Love-3000

Nu, nu este vorba despre o cucerire amoroasa, ci despre lansarea videoclipului si single-ului “Sweet love”.

Piesa pastreaza ritmurile traditionale gipsy, iar versurile descriu ambitia nascuta din dragoste, in care baiatul ii promite fetei cate in luna si in stele, iar ea incearca sa il indeparteze. Chiar daca sentimentele pe care le are pentru el sunt contradictorii, un fel de “te iubesc/te urasc”, totul se termina cu bine.

Single-ul “Sweet love” a luat nastere in studiourile Full Boss, iar creatia apartine lui Marius Rozsdas (muzica), Jacques Yolo (text) si Mihai Manu (muzica).

“Piesa sustine povestile de dragoste cu final fericit. Atat timp cat suntem alaturi de persoana potrivita, nu are ce sa mearga prost. “Sweet love” este un videoclip de imagine, filmat intr-o locatie exotica si in care am reusit sa zugravim mesajul piesei”, declara Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual.

Videoclipul “Sweet Love” a fost filmat in Kemer, Antalya, locul in care trupa Gipsy Casual a sustinut un concert incendiar si in care ritmurile traditionale gipsy si beaturile moderne s-au imbinat perfect.

Regizat de catre Florin Botea, clipul o prezinta pe Gya (solista trupei) in ipostaze foarte sexy, care vor aprinde imaginatia tuturor celor care il vor urmari.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.