Tudor Chirila se iubeste cu Iulia Popovici ????

Din ce in ce mai des  il putem observa pe solistul Tudor Chirila la bratul unei domnisoare frumoase, mai putin celebra decat Andreea Raicu insa mult mai aratoasa.

Domnisoara nu este nici ea din categoria transparenta a Bucurestiului , fiind cunoscuta pentru nenumaratele sedinte foto si prezentarii de moda la care a participat pana in prezent, Iulia Popovici (25ani), pentru ca acesta este numele ei, este model  de profesie si preferata multor nume importante din domeniul modei.

,,Cei doi se vad de cel putin 2 ori pe luna la Tudor acasa”  spun apropiati solistului, acestia au avut oarece relatii sexuale si in pe perioada relatiei Raicu-Chirila insa ,,mergi pe burta ca mergi bine” , cei doi nu au fost prinsi de catre paparazzi si se pare ca nici de catre Andreea, sau, mai stii?

Recent cei doi au fost vazuti la concertul Vamei care a avut loc la Timisoara, oras in care s-a nascut Iulia. Publicul nu a  avut parte de prea multe momente de tandrete insa stim sigur ca ele au existat undeva in spatele scenei, solistul neputand sa se abtina sa nu o sarute pe frumoasa modelina.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.