Uite ce meniu va avea Bebelusa Oana la botezul baietelului ei!

Oana si Florin la degustarea meniului

Motiv de sarbatoare in familia Bebelusei Oana Ionita. Pe 8iunie, baietelul ei Mihai Maxim va fi cel mai rasfatat copil, atat de catre parintii lui, cat si de nasi, Ioana si Mihai Gainusa. Cele mai  frumoase idei au fost puse in practica pentru marea petrecere. Bauturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, intr-o locatie somptuoasa.

Vita Marinata cu Chimichurri, Salata de Mango cu Rucola, Parfait-ul din Ficat de Gasca imbogatit cu Bourbon si servit pe Kiwi si Chiflele facute cu Amaranth, sunt doar o parte din preparatele ce vor delecta papilele gustative ale invitatiilor.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor, Oana si sotului ei Florin au ales dintre propunerile Jubile The Ballroom preparate sanatose si savuroase, un meniu menit sa satisfaca toate gusturile, cu elemente clasice dar si delicatese neconventionale.

Celebrul Muschiulet de Vita Argentinian va face deliciul invitatiilor. Bucatarii Jubile il prepara dupa reteta originala de la `mama ei`. Carnea este marinata in Chimichurri, un sos-condiment specific culturii culinare latino-americane, preparat cu patrunjel si usturoi tocate marunt, ulei de masline, oregano, oţet rosu, frunze de coriandru, paprika, seminte de chimion, cimbru, capere si ceapa rosie. Chimichurri este o marinada perfecta pentru carne, specifica pentru muschiul de vita dar numai. Carne va sta trei zile in acesta marinada si va scoasa in seara evenimentului pentru a fi pusa pe gratar.

Chifle ce vor insoti preparatele vor avea in compozitie un ingredient mai putin cunoscut, denumit Amaranth, `graul dinaintea graului`, un ingredient unic si neobisnuit, cu o mare valoare nutritiva, introduse pe piata de la noi de Frische, un brand nou pe segmentul panificatie – cofetarie. Amaranthul supranumit si ` floarea nemuritoare si a frumusetii vesnice` este o planta cosmopolita, o cereala foarte veche, consumat de azteci si incasi inca de acum 8000 de ani. Aceasta cereala, lipsita de gluten era considerata in Grecia Antica o planta sacra, simbol al nemuririi. Incepand cu anii ’70 Amarathul a fost redescoperit ca planta benefica pentru sanatate, fiind unul dintre cele mai nutritive alimente cunoscute pana in prezent. Acesta este folosit in prepararea painei de catre cele mai prestigioase restauarante din lume.

Tortul micutului Mihai Maxim va fi unul special, atat in ceea ce priveste gustul cat si design-ul. Acesta va pastra tematica aleasa pentru petrecere si va fi decorat cu note si instumente muzicale, asezate pe un portativ.

Invitatii vor fi intampinati cu Sampanie cu Foita de Aur!

Pentru a oferi un plus de eleganta si rafinament evenimentului, oaspetii vor fi primiti la Jubile The Ballroom cu sampanie cu foita de aur, special comandata pentru acest eveniment. Aceasta are foite din aur de 23 de karate si o savoare aparte, un buchet aromat de mere si lamaie.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *