Vacanta si terapie, un nou reality-show, la Prima TV

VacantaTerapieÎn curând, la Prima TV, se va lansa noul reality-show “Vacanţă şi terapie”! Aici veţi urmări poveştile unor oameni cu afecţiuni de sănătate, dar şi cu dorinţe sau aspiraţii de ordin estetic. Veţi descoperi pas cu pas cauzele apriţiei şi modul de rezolvare a problemelor.

Participanţii vor fi trataţi în cele mai bune clinici din Turcia, se vor bucura de confort la cote maxime şi vor uita de griji, vizitând cele mai importante obiective turistice, istorice şi culturale ale Istanbulului.

Dacă doriţi să luaţi parte la acest program şi să vă împărtăşiţi problemele de sănătate sau de ordin estetic cu ceilalţi semeni, înscrieţi-vă pe www.vacantasiterapie.com ! Veţi beneficia de tratament complet şi cazare la standarde VIP, cu posibilitatea de a experimenta magia Orientului.

Comments

comments

4 Comments

 1. adela balabaneanu

  13 noiembrie 2013 at 3:21

  As dorii sa particip la reality-show vacanta si terapie

 2. dumitrascu carmen

  2 februarie 2014 at 11:43

  in urma cu patru luni am fost diacnosticata cu tumoare la sanul stang am fost operata sectorial pentru extirparea tumori dupa efectuarea analizei biopsice sa constatat ca sufar de carcirom mamar am urmat sedinte de chimio terapie si acum trbuie sa fac masectomie va rog poate ma ajutati si pe mine ca am mare nevoie neavand nici un venit va multumesc.

 3. Tigau Alina

  7 mai 2014 at 18:11

  buna ziua m-am inscris si eu la emisiumea vacanta si terapie canal D dar nu am primit nici un raspuns de 2 luni si inca mai sper

  • Tigau Alina

   8 ianuarie 2015 at 16:18

   buna ziua imi doresc tare mult sa fiu seletata la emisiunea pe muchie de cutit am niste mici probleme care pe mine ma conplecxeaza si din aceasta auza nu am inredere in mine si sincer ma simt rau va rog sami dati un raspuns ce asi putea sa fac sa pot fii una dintre participante

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.