Voyo.ro lanseaza un nou canal online de filme: Voyo Comedy

Saptamana aceasta Voyo.ro a lansat singurul canal online dedicat comediei: Voyo Comedy, cea mai la indemana optiune a celor care isi doresc sa mearga la sigur atunci cand cauta o comedie spumoasa! Voyo Comedy va fi inclus in abonamentul Voyo.ro incepand de vineri, 12 octombrie, ora 17.00.

In grila acestui nou canal se vor regasi cele mai apreciate filme, seriale si show-uri de comedie. “Schimbul”, cu Jennifer Aniston, “Intrigi parfumate”, cu Eva Mendes si Meg Ryan sau “Idila cu dadaca mea”, cu Catherine Zeta-Jones sunt doar cateva dintre titlurile din grila Voyo Comedy. Mai mult decat atat, avantajul acestei platforme este ca abonatul poate decide ce si cand sa vada, fara pauze publicitare. Printr-un simplu click pe filmul preferat din grila Voyo Comedy, chiar daca acesta e programat sa inceapa la o alta ora, abonatul are optiunea de a ajunge in pagina de produs si de a-l vedea exact atunci cand doreste, de cate ori doreste.

Voyo Comedy este inclus in abonamentul Voyo.ro, alaturi de peste 600 de filme tari, canalul de filme Voyo Cinema, show-uri, emisiuni sau evenimente sportive LIVE si EXCLUSIVE.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.