VUNK si 44 de muzicieni cuceresc piata Ateneului

vunk acustic
22 iunie 2014
20:00

Dupa un concert acustic care a impresionat mii de bucuresteni, Vunk continua seria de show-uri exceptionale cu un eveniment unic: “VUNK Simfonic”, alaturi de Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra, dirijor George Natsis.

Concertul, care se desfasoara pe 22 iunie, in cadrul „Bucharest Music Film Festival – ediția a IX-, va avea loc in Piata George Enescu din fata Ateneului, de la ora 20, si va arata inca o data cit de versatili sunt cei din trupa Vunk si cum povestile lor pot fi spuse in mai multe registre muzicale, un drum pe care au mers trupe mari ca Led Zeppelin sau Metallica.

Spectacolul va avea o singura reprezentatie si va beneficia de participarea a 44 dintre cei mai buni muzicieni care se afla in Bucuresti, dar si de vocea exceptionala a Monicai Anghel, special guest star pentru piesa “Ploaie fara nori”.

“Cred ca este visul oricarei formatii rock sau al oricarui artist sa cante acompaniat de o orchestra. In cazul concertului nostru, vorbim de o orchestra completa, de 44 de persoane, alaturi de care vom canta hiturile noastre. Piese ca ‘Pleaca’, ‘1000’, ‘Regele soselelor’ sau ‘Asa, si’ vor suna si mai spectaculos in varianta simfonica. Astept de mic un concert ca acesta, un concert simfonic-rock. Iar faptul ca se intampla in fata Ateneului Roman face ca ziua de duminica sa fie si mai speciala pentru noi si pentru fanii nostri”, a spus Cornel Ilie.

Trupa doreste sa imparta intreaga experienta cu publicul sau si va organiza un concurs prin care un fan va fi invitat special la repetitiile cu toti muzicienii. Detaliile vor fi disponibile in cursul saptamanii pe pagina de facebook a trupei (facebook/VunkOfficial).

Vunk Simfonic ft. Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra, Dirijor George Natsis deschide saptamana Vunk in Bucuresti, intrucit trupa, cunoscuta pentru prestatiile sale foarte rare in Capitala, va face un tur de forta si va avea sambata, 28 iunie, un concert rock in Piata Constitutiei, fiind ultima reprezentatie pe care baietii o vor avea in Bucuresti pana in toamna.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.